Få tilbud fra bogholdere i Lemvig


  • Spar penge på din bogholderopgave
  • Udvalgte bogholdere i Lemvig
  • Gratis og uforpligtende

Bogholdere i Lemvig

KL RegnskabsService

Bogholder virksomhed
Frejasvej 89, 7620 Lemvig
97811015
CVR 25384784

Kontor Nøglen

Bogholder virksomhed
Torsvej 103, 7620 Lemvig
97823427
CVR 19795934


I alt 2 bogholder virksomheder fundet i Lemvig. Hvis du ikke fandt den rigtige bogholder i Lemvig, prøv eventuelt at finde en bogholder i nærheden. Indhent tilbud fra en bogholder virksomhed i Aarhus eller Randers.

Revisorfirma i Lemvig - Revisor-overblik.dk

Indhent tilbud fra Revisorfirmaer i Lemvig. Det er gratis, uforpligtende og tager kun 2 minutter.

Merete Rask Jørgensen - bogholder i 7620 Lemvig - Ageras

Se information om Merete Rask Jørgensen (bogholder i 7620 Lemvig) – Kontakt, læs Budget. Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder.

Lemvig-Landbo - bogholder i 7620 Lemvig - Ageras

Se information om Lemvig-Landbo (bogholder i 7620 Lemvig) – Kontakt, læs brugerbedømmelser Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder.

Om Lemvig Byg

Lemvig Byg A/S er en mindre virksomhed. Ejer Mads Piil, der i 2003 startede firmaet alene, kan i dag tælle tre svende, en lærling og en bogholder med i staben, 

Bogholderi til mindre virksomheder - Dania Regnskab

Har du et mindre bogholderi, som ikke kræver en fast fuldtids- eller med at håndtere og levere en konkurrencedygtig løsning til de mindre virksomheder.

ledige job indenfor bogholder – jylland| ofir.dk

Beskrivelse Som regnskabschef vil du referere direkte til virksomhedens direktør og får i samarbejde med virksomhedens bogholder, ansvaret for den 

Bogholder søges job i 7620 Lemvig - 105 aktuelle ledige job | Jooble

Søg efter nye Bogholder søges-jobs i 7620 Lemvig Finansiel Controller søges til vækstende internationalt orienteret virksomhed beliggende i Struer.

Ledige job - Freelance Bogholder | Jobindex

Vi søger derfor en frisk og erfaren fuldtidsbogholder/regnskabskonsulent, Sønderjylland; Ribe; Greve; Ishøj; Høje Taastrup; Køge; Lemvig; Aarhus; Djursland Selvstændig og energisk allround-bogholder til virksomhed på Vestsjælland.

Bogholder | Jobindex

Du har erfaring fra bogholderi i en produktionsvirksomhed gerne indenfor Jeka Fish A/S, der har base i Lemvig, er en del af Jeka Group, som også består af 

Bogholder Lemvig Lemvig - Krak.dk

Populære søgninger. revisorer regnskabsassistance og -rådgivning bogføring regnskaber regnskabsassistance kontorservice løn regnskabsvirksomheder