Få tilbud fra bogholdere i Løgstør


  • Spar op til 30% på din opgave
  • Udvalgte bogholdere i Løgstør
  • Gratis og uforpligtende

Bogholdere i Løgstør

K C Bogføring

Bogholder virksomhed
Vestervang Alle 91, 9670 Løgstør
30129429
CVR 26134277

AG Kontorservice

Bogholder virksomhed
Vestervang Alle 25, 9670 Løgstør
24816315
CVR 32013686


I alt 2 bogholder virksomheder fundet i Løgstør. Hvis du ikke fandt den rigtige bogholder i Løgstør, prøv eventuelt at finde en bogholder i nærheden. Indhent tilbud fra en bogholder virksomhed i Aalborg eller Frederikshavn.

Entreprenør Firmaet Virenfeldt og Nielsen udlejning ApS

opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og Nis Virenfeldt fra Entreprenørfirmaet Virenfeldt og Nielsen i Løgstør har et 

revisor farsø - beierholm revision

Kontakt os i dag og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed opgaver inden for revision, regnskab, bogholderi og rådgivning for små og mellemstore virksomheder Hvalpsund, Løgstør, Gedsted, Hornum, Gatten og Vegger.

job i løgstør | indeed.com - jobsøgning | indeed

Servicemedarbejder, Weekendafløsere Til Løgstør Tilbuddene, Receptionist og flere! Jobtitel, søgeord eller virksomhed, by eller område Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor du får viden om de forskellige funktioner i et bogholderi.

Bogholderi til mindre virksomheder - Dania Regnskab

Har du et mindre bogholderi, som ikke kræver en fast fuldtids- eller med at håndtere og levere en konkurrencedygtig løsning til de mindre virksomheder.

danrevi løgstør

Vor vision er, at vore kunder får en tæt og personlig dialog med en fast kontaktperson, der er engageret i netop din virksomhed. Danrevi Løgstør er medlem af 

danrevi - registrerede revisonsvirksomheder

danrevi - Ses på bundlinjen. Danrevi er en kæde af uafhængige revisionsfirmaer med 10 lokalt funderede kontorer rundt om i Danmark. Under samme 

revisorfirma i løgstør

Indhent tilbud fra Revisorfirmaer i Løgstør. Det er gratis, uforpligtende og tager kun 2 minutter.

danrevi løgstør - statsaut. revisor | e-conomic

Danrevi Løgstør. Jens H. Hedegaard Din virksomheds fremtid er vores største interesse. Tilmeld mig e-conomic e-conomic nyt. Bogholder og revisor nyt.

forside privat – riel

RIEL A/S er mere end bare en polyteknisk rådgivende virksomhed, vi fungere og har flere års erfaring med bogholderi og regnskab i flere virksomheder.

Ledige job - Bogholderi- Regnskabsassistent - Region Nordjylland

Som Financial Controller vil du referere til virksomhedens økonomichef . Til vores hovedkontor i Løgstør søger vi en dygtig elev med interesse for tal og