Bogholdere i Nørresundby

Bogholdere i Nørresundby

AM Bogføring

Bogholder virksomhed
Rødhættevej 8, 9400 Nørresundby
61268887
CVR 30302141

Charlotte Pape

Bogholder virksomhed
Thistedvej 26, 9400 Nørresundby
51949955
CVR 26978408

Topsupport

Bogholder virksomhed
Strubjerg 63, 9400 Nørresundby
60824092
CVR 30154142

MDL Regnskabsservice

Bogholder virksomhed
Brotorvet 4, 4. tv., 9400 Nørresundby
98271707
CVR 20893192

Helle Sørensen, Erhvervsservice- konsulent

Bogholder virksomhed
Skelvej 8, 9400 Nørresundby
20896478
CVR 33274114


I alt 5 bogholder virksomheder fundet i Nørresundby. Hvis du ikke fandt den rigtige bogholder i Nørresundby, prøv eventuelt at finde en bogholder i nærheden. Indhent tilbud fra en bogholder virksomhed i Aalborg eller Frederikshavn.

Freelance Bogholder i Aalborg - konkurrencedygtige priser

Freelance bogholder i Aalborg. Lad mig sørge for dit regnskab så du kan bruge tiden på at drive din virksomhed. Se her hvilke opgaver jeg kan løse for dig.

Bogholder i Aalborg og omegn meget kompetent og effektiv

Som virksomhed har du brug for en bogholder, der forstår dig og din virksomhed. Jeg har stor erfaring og viden indenfor revision og regnskab, og kan løse alle 

Kingos Bogholderi v/ Pia Jacobsen – Bogholderi, Løn, Aalborg

Bogholderi, Løn, Aalborg, Nørresundby, Brønderslev. Ikke alle virksomheder har brug for en fuldtidsansat. I mange tilfælde handler det om nogle timer om ugen 

Professionel bogføring for virksomheder - Contabilia ApS

Bliv ringet op af Contabilia og få en personlig snak om din virksomhed Erfarne bogholdere hjælper dig med bogføring i Aalborg og Nørresundby, men kører 

Lej en bogholder til din bogføring - Kvist & Jensen Erhvervsservice

Overlad bogføringen til Kvist & Jensen og få mere tid til at udvikle din virksomhed. Betal kun for timer efter behov. Konkurrencedygtig timepris.

Revisorer og bogholdere, du kan samarbejde med via e-conomic

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, der bogfører med e-conomic høj kvalitet i alle vores ydelser, uanset om det drejer sig om små eller større virksomheder. Vi Læs mere om BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Aalborg.

matrix support - vi løser dine økonomiske opgaver

Få styr på alt fra bogholderi, bogføring, regnskab, skat og momsafregning til om vi sidder eksternt på vores kontor i Aalborg eller internt i jeres virksomhed.

BOOK IT | regnskaber, papirer, book it, freelance bogholder

dit firmas forretningsområde. Book it fokuserer på mindre virksomheder/ boligudlejere, og tilbyder et højt serviceniveau, seriøsitet, kvalitet og personlig kundeplej.

Huset Venture Nordjylland - En socialøkonomisk virksomhed i vækst

økonomi & administration: bogholderi, momsregnskab og lønadministration Huset Venture Nordjylland dækker hele Nordjylland og har base i Nørresundby.