Få tilbud fra bogholdere i Nakskov


  • Spar penge på din bogholderopgave
  • Udvalgte bogholdere i Nakskov
  • Gratis og uforpligtende

Bogholdere i Nakskov

Privatkontoret

Bogholder virksomhed
Bresemanns Allé 43, 4900 Nakskov
54921443
CVR 26501156

Aktiv Kontorhjælp ApS

Bogholder virksomhed
Danagade 11, 4900 Nakskov
24890022
CVR 28514980


I alt 2 bogholder virksomheder fundet i Nakskov. Hvis du ikke fandt den rigtige bogholder i Nakskov, prøv eventuelt at finde en bogholder i nærheden. Indhent tilbud fra en bogholder virksomhed i Greve eller Næstved.

Dine faglige kvalifikationer - East Metal

mange varierende opgaver inden for administration, salg, drift, bogholderi mv. Din primære arbejdsplads vil i det daglige være på fabrikken i Nakskov, det er rejseaktivitet, da en del af læretiden kommer til at foregå i virksomhedens andre 

Vi søger en medarbejder til vores Erhvervsservice - Aage Maagensen

12. okt 2016 bogholderi, som vil være med i en revisionsvirksomhed i en rivende 40 ansatte på kontorer i Maribo, Nykøbing F, Nakskov og Sakskøbing.

Statsautoriseret Revisor Aage-Maagensen Lolland Falster

Kom til arrangement d. 1. februar kl. 15:00 - 17:30 på Hotel Falster og hør " Hvordan valg af virksomhedsform påvirker din skat, hæftelse og ansvar". Læs mere.

Bogholderi & Administration

Drejer & Partners sikrer dit bogholderi og alle løbende administrative udfordringer, så du trygt og sikkert kan koncentrere dig Brug tiden rigtigt i din virksomhed.

Revisorer og Bogholdere i Lolland og Falster - Indhent 3 gratis tilbud

Som regel er virksomheden for lille til at fastansætte en bogholder, så oftest Prisen på en revisor i Nakskov eller en bogholder i Stubbekøbing varierer en hel  

AC Revision - Registreret Revisionsanpartsselskab - bogholder i

om AC Revision - Registreret Revisionsanpartsselskab (bogholder i 4900 Nakskov) – Kontakt, Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder .

dania regnskab - bogholder i københavn

Dania Regnskab har erfaring fra samarbejder med over 1500 virksomheder. Det betyder, at vi har set lidt af hvert gennem tiden. Vores bogholdere er derfor 

Bogholderi til mindre virksomheder - Dania Regnskab

Har du et mindre bogholderi, som ikke kræver en fast fuldtids- eller med at håndtere og levere en konkurrencedygtig løsning til de mindre virksomheder.

Dan Revision Nakskov A/S - Reg. revisor | e-conomic

Dan Revision Nakskov A/S. Bente Clausen. Danagade 11. 4900. Nakskov momsregnskaber samt anden regnskabs- og økonomisk rådgivning for såvel selskaber, private og offentlige virksomheder. Ligeledes er Bogholder og revisor nyt.

Revisorer og bogholdere tilknyttet e-conomic i Nakskov

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder i Nakskov, der bogfører med og økonomisk rådgivning for såvel selskaber, private og offentlige virksomheder.